[logo bergmans weert c.v.]


Bergmans Weert C.V.

Fahrenheitstraat 21
6003 DC Weert
Industrieterrein Kampershoek
Tel. 0495-532822
Fax 0495-531793
E-mail: p.nies@bergmansweert.nl
 
Bergmans Weert is al bijna een halve eeuw een bekend en vertrouwd adres in de regio Weert.

[foto bedrijf bergmans] INDUSTRIELE SPUITERIJ

 • All Round Industrie Spuiterij
  Voor diverse branches worden onderdelen of complete producten, vervaardigd uit alle soorten materialen - metalen, aluminium, kunststof, hout, MDF, glas enz. - voorbewerkt en gespoten in alle gewenste kleuren en glansgraden. Bergmans Weert is lid van de V.O.M.

 • Spuitwerk en Decoratie van pretparkattracties voor attractieparken wereldwijd.
  In diverse pretparken staan attracties die door Bergmans Weert zijn gespoten en gedecoreerd; o.a. in Duinrel, Asterixparc in Frankrijk, Disneyland in Tokio.

 • All Round Spuiterij voor particulieren
  Voor particulieren die het interieur willen verfrissen verzorgt Bergmans Weert het spuiten in alle gewenste kleuren en glansgraden van alle mogelijke interieurdelen..

  AUTOSCHADEHERSTEL EN AUTORENOVATIE

 • Autoschadeherstel en algehele schaderegeling
  Bergmans Weert is al diverse decennia lang erkend Focwa Garantiebedrijf en verzorgt de volledige reparatie en de schaderegeling met alle verzekeringsmaat-schappijen en schade-experts.

 • Renovatie van aparte en klassieke auto's, van oldtimers tot moderne sportwagens.

  Kennis van zaken en hoge kwaliteit
  In de loop der tijd hebben wij een grote kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van oppervlakte-behandeling en werken wij nauw samen met onze leveranciers en de lakfabrikanten. Daardoor worden behandelingen secuur en met een hoge kwaliteit verzorgd en worden nieuwe technieken ontwikkeld.

  Moderne en milieubewuste producten
  Sinds enige jaren verwerken wij voornamelijk watergedragen producten. Enerzijds vanwege de wettelijke verplichting op het gebied van autolakken, anderzijds hebben wij deze lijn zonder wettelijke verplichting ook in onze industriŽle spuiterij doorgetrokken.

  Moderne uitrusting en nieuwe technieken
  Wij werken met moderne technieken. Hierbij valt op autoschadegebied te denken aan geavanceerde meet- en richtapparatuur en nieuwe technieken als uitdeuken zonder spuiten. Op het gebied van de industriŽle spuiterij hebben wij spuitwerkzaamheden gedeeltelijk geautomatiseerd; deze worden verzorgd door een robot welke in samenwerking met de leverancier voor onze werkzaamheden op maat is ontworpen.